Disa gjera mund ti permisoni vete ne shtepine tuaj, me posht jane disa imazhe ku tregon nje splinter (filter adsl) te demtuar nga lageshtira te cilen mund ta shikoni vete pa prezencën e nje tekniku


Hiqet kollaj dhe shum i lehtë per tu vendosur, Ne imazhin e pare shikojmë qe kemi dy porta nje krah qe shkon per tek modem adsl dhe porta tjeter qe shkon tek telefoni fiks

Ndersa ktu vendoset linja kryesore qe del nga prizat e tel ose teli kryesor
 
Gjithashtu mos harroni ti zvendesoni dhe fishat nese paraqiten ne kte gjendej si ne imazhin e 3-te

Shiko VideoHape nje faqe ne Google vendos
192.168.1.1
NE TABEL
username : admin
password : U5er!us3r!

                      Shiko fotonFutemi ne modem shkojm tek pjesa 
BASIC
WAN
username :numrin tuaj te tel
Password :kodin e internetit
mund ta gjeni tek Dyqani ose 123
i japim Submit                                           Shiko Foto WLAN 
Ketu vendos emrin e WiFi sipas deshires dhe password
SSID    :ALBtelecom-xxx
WPA Key :12345789

                        Shiko Foto


JU LUTEM LINI NJE KOMENT FLM :)
Shikoni Videon
Se pari duhet te hapim nje faqe web si psh: google , internet explorer ose ndonje app tjeter, pasi hapim faqen ne krye shkruajm
192.168.1.1
username : admin
password : admin


me pas do shkojm tek (interface Setup)


VPI - 8
VCI - 35
Klikojm pppoA/pppoE

Me posht shkruani tek :

Username : 03220000 Nr tuaj te Cel
Password : Kodin tuaj te internetit qe meret te operatoret e sherbimit qe eshte 123 ne raste je me Albtelecom dhe 
jepi (Save) pasi plotesoni keto
(Ju lutem Lini Nje Koment)
Powered by Blogger.